Het team

Lilian van Riel

Ik ben een typische geboren en getogen Amsterdamse met een rijk sociaal leven (binnen de ring ;)). Mijn wens was ooit om criminologie te studeren, maar helaas werd ik niet ingeloot. Vanaf dat moment besloot ik het roer om te gooien en ging voor de opleiding Taal en communicatie in combinatie met Engels, want ik zag mijzelf wel in het buitenland wonen. Mijn situatie nu: vriend, kind, twee honden en een huis in Amsterdam zuid en heb mijn eigen bedrijf in recruitment. Zo zie je maar, het loopt vaak anders dan je van tevoren bedenkt. Mijn buitenlandbehoefte wordt verzadigd door het maken van minstens één verre reis per jaar en een reis binnen Europa. Daarnaast heb ik mijn hele leven fanatiek gesport. (Wind)surfen en kickboksen doe ik al van jongs af aan en is en blijft altijd een belangrijke uitlaatklep. 

Team


Senior Recruiter

Dominique Spruit

Ik ben een typische geboren en getogen Amsterdamse met een rijk sociaal leven (binnen de ring ;)). Mijn wens was ooit om criminologie te studeren, maar helaas werd ik niet ingeloot. Vanaf dat moment besloot ik het roer om te gooien en ging voor de opleiding Taal en communicatie in combinatie met Engels, want ik zag mijzelf wel in het buitenland wonen. Mijn situatie nu: vriend, kind, twee honden en een huis in Amsterdam zuid en heb mijn eigen bedrijf in recruitment. Zo zie je maar, het loopt vaak anders dan je van tevoren bedenkt. Mijn buitenlandbehoefte wordt verzadigd door het maken van minstens een verre reis per jaar en een reis binnen Europa. Daarnaast heb ik mijn hele leven fanatiek gesport. (Wind)surfen en kickboksen doe ik al van jongs af aan en is en blijft altijd een belangrijke uitlaatklep.

Founder en Senior Recruiter

Lilian van Riel

Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste en gedreven vrouw, die het leven op een creatieve, analytische en humoristische wijze benadert.

Sport is een van mijn passies. Vroeger heb ik fanatiek gedanst en gehockeyd. Momenteel doe ik aan boksen, hardlopen, grit en paaldansen.

Naast sport, leer ik graag talen. Italiaans en Frans spreken mij het meest aan, omdat ik zelf 6% Italiaans ben en Frans vind ik gewoon heerlijk klinken. Persoonlijke groei is mij op het lijf geschreven. Elke maand zie ik een coach die mij door middel van spiegelen helpt te ontwikkelen. Hierdoor ontwikkel ik zelfkennis, mensenkennis en zelfvertrouwen. Door mijn interesse in persoonlijke groei, ben ik nooit uitgeleerd.

Zakelijk komt mijn Rotterdamse kant naar boven. Ik ben betrokken, werk hard en doe alles met gevoel.

Mijn grootste kwaliteit binnen HR is toch wel mijn gespreksvoering. Een jaar psychologie studeren in combinatie met het voeren van veel gesprekken, maken dat ik als geen ander weet hoe ik mensen goed te woord moet staan. Door mensen heen kan prikken waar anderen dat laten liggen, is wat mij onderscheidt.

Recruitment Consultant

Natascha Hulsker